May

Kıymetli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi ektedir. Bilgilerinize.

May

Okulumuzun orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımını içeren 2024-2028 Stratejik Planı hazırlanarak tamamlanmış ve ekte sunulmuştur. Stratejik Plan hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2024-2028 Stratejik Plan İçin TIKLAYINIZ!

May

Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerinin dikkatine!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Haziran dönemi sorumluluk sınavları için sınava katılım dilekçesi verilmesi gerekmektedir. Sorumluluk sınavı olan tüm öğrenciler 27 mayıs 2024 tarihine kadar dilekçe ile okul idaresine başvuru yapabileceklerdir.

May

12. sınıf öğrencilerimize ait işletme okul günleri ektedir.

Sevgili Velilerimiz,

Çocuklarınızın eğitimi bizim için çok değerli. Bu nedenle, sizleri 05 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14:00’te okulumuzda gerçekleştirilecek olan veli toplantısına davet ediyoruz. Bu toplantıda, öğrencilerimizin akademik gelişimleri, okulumuzun gelecek planları ve eğitim programları hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca, öğretmenlerimizle birebir görüşme fırsatı bulacaksınız.

Toplantı Tarihi: 05 Mayıs 2024
Toplantı Saati: 14:00
Yer: Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Katılımınız bizim için çok önemli. Görüşmek üzere!

Saygılarımızla,
Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi

Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı bilgileri ektedir. Bilgilerinize..

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı duyurusu ektedir. Bilgilerinize..

Okulumuz Şubat 2024 Sorumluluk Sınavı tarihleri duyurusu ektedir.

Ara

Okulumuzun derse başlama ve bitiş saatlerinde değişiklik yapılmış olup, 25.12.2023 Pazartesi günü itibariyle geçerli olacak güncel ders saati bilgileri ekte sunulmuştur. Bilgilerinize..

Ara

#10aralıkdünyainsanhaklarıgünü

Kas

2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş olan ancak ortaöğretim kurumlarından sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda bulunan  öğrencilerin Kasım ayı içerisinde sorumluluk sınavlarına ivedelikle başvurmaları gerekmektedir.