Nis

Kut’ül Amare Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz tarafından etkinlik düzenlendi.

Nis

Çedes Programı kapsamında Vefa, Estetik ve İhsan kavramları ele alındı.

Vefa, sadakat ve bağlılık anlamına gelirken, Estetik güzellik ve uyum kavramını ifade eder. İhsan ise iyilik yapma, cömertlik ve insanlara yardım etme anlamına gelir. Seminer, bu önemli kavramların toplumsal ve bireysel yaşamımızdaki yeri ve önemi üzerine bilgi verici ve düşündürücü bir platform oldu.

Nis

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz ve sevgili öğretmenimiz Rana ÖRTEN SAVAŞ’ın liderliğinde, toplumumuzda fark yaratma amacı güden bir Sosyal Sorumluluk Projesi başlatıldı. Bu proje kapsamında, okulumuzun çevresindeki ve Beykoz’un belirli alanlarına sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere mama dağıtımı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, bu canlıların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için el ele vererek, onlara sadece mama değil, aynı zamanda sevgi ve umut dağıttılar.

Her bir mama kabı, sokak hayvanlarının yüzünde bir tebessüm yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumumuzda merhamet ve yardımlaşmanın gücünü de gösteriyor. Okulumuzun bu projedeki rolü, sadece eğitimde değil, aynı zamanda toplumsal değişimde de öncü olmaktır.

Nis

Bilgi Üniversitesi, üniversite adaylarımıza yönelik YKS Bilgilendirme Semineri düzenlemiştir. Seminerde bölümler, sınavın yapısı, puan türleri, test teknikleri ve doğru tercih yapma konuları ele alınmıştır.

Medeniyet Okumaları Projesi Okuma Etkinliği #3

Sezai Karakoç’un “Yitik Cennet” eseri, insanın içsel yolculuğunda yitirdiği cenneti nasıl tekrar kazanabileceği sorusuna cevap arayan, derin manevi mesajlar içeren bir eserdir.

Nis

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik Bilinci ve Sorumluluk semineri, trafik güvenliğinin önemini vurgulamak ve trafik kurallarına uyumu artırmak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Seminerde, trafik işaretleri, güvenli sürüş teknikleri, doğru davranış biçimleri gibi konular ele alınmıştır. İnteraktif sunumlar, simülasyonlar ile trafikte bilinç düzeyinin artırılması hedeflenmiştir.

Nis

Beykoz İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlediği seminerde Psikolog Songül Yalçın tarafından gençlerde görülen bağımlılık sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bağımlılığın türleri, sebepleri ve mücadele yöntemleri üzerine bilgi verildi.

Mrt

Bağımlılıkla Mücadele Semineri Düzenlendi..

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü: 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılmıştır. Milli mücadele ruhunu yansıtan bu eser, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık tutkusunun ölümsüz simgesidir.

18 Mart Çanakkale Zaferi: 18 Mart 1915’te, Çanakkale’de I. Dünya Savaşı sırasında İtilaf Devletleri’ne karşı kazandığımız büyük bir zaferi temsil eder. Bu zafer, Türk milletinin vatan topraklarını savunma ve bağımsızlığını koruma iradesini simgeler.

Mrt

Yapay Zeka ile Sosyal Farkındalık Kampanyası kapsamında tarihi ve kültürel gezi gerçekleştirildi. Geziye okulumuz Müdür Yardımcısı Emrah Türkan, BT Öğretmeni Burcu Sevindik, BT Öğretmeni Semra Ersoy , 11/G  ve 12/F öğrencileri katılım sağladı.

#ayasofya #sultanahmet #topkapısarayı #arkeolojimüzesi #islambilimveteknolojitarihimüzesi

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte pano hazırlandı.  Panoda sigara, alkol, kumar gibi bağımlılıklara hayır denildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile öğretmenimiz Rana ÖRTEN SAVAŞ önderliğinde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Maltepe Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ziyareti düzenlendi. Öğrencilerimiz huzurevinde kalan yaşlılarımızın hayat hikayelerini dinleyerek onlara değer verdiklerini gösterdiler. Bu sohbetler yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini ve öğrencilerimizin de hayata dair tecrübe kazanmalarını sağladı.

Mrt

Medeniyet Okumaları Projeleri Okuma Etkinliği #2 ..

BEP Geliştirme Birimi toplantısı düzenlendi.

Kıymetli ekibimizle kahvaltı etkinliğimiz..